PSSE Sanepid Rzeszów

Sanepid Rzeszów – Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie

Kategoria: Sanepid

Województwo: podkarpackie

Sanepid Rzeszów godziny otwarcia, kontakt, adres, e-mail, numer telefonu. Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie praca, pracownicy.

Sanepid Rzeszów kontakt

Sanepid Rzeszów kontakt zdalny umożliwia za pomocą numeru telefonu oraz za pośrednictwem poczty elektronicznej. Warto wiedzieć, że Rzeszów Sanepid kontaktu może udzielić tylko w godzinach otwarcia. Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie posiada również telefon alarmowy. Interesanci mogą z niego korzystać wyłącznie w sytuacji, która dotyczy zagrożenia dla ludzkiego życia oraz zdrowia. 

Sanepid Rzeszów numer telefonu: 17 74 21 308
Sanepid Rzeszów telefon alarmowy: 668 958 999
Sanepid Rzeszów adres e-mail: [email protected]
Sanepid Rzeszów adres: ul. Dąbrowskiego 79a, 35-040 Rzeszów

Sanepid Rzeszów godziny otwarcia

Jednostka organizacyjna, jaką jest Sanepid Rzeszów jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-15:05. Należy pamiętać, że Sanepid Rzeszów godziny otwarcia ma adekwatne do godzin, w których przyjmowani są interesanci. Osoby, które planują odbyć w te instytucji wizytę osobistą, mają możliwość dokonania wcześniej rezerwacji terminu. 

Sanepid Rzeszów godziny otwarcia:
Poniedziałek: 7:30-15:05
Wtorek: 7:30-15:05
Środa: 7:30-15:05
Czwartek: 7:30-15:05
Piątek: 7:30-15:05
Sobota: Zamknięte
Niedziela: Zamknięte

Sanepid Rzeszów praca

W Sanepid Rzeszów praca polega między innymi na wykonywaniu zadań związanych z prowadzeniem bieżącej analizy sytuacji epidemiologicznej, sporządzaniu raportów i sprawozdań w zakresie chorób zakaźnych, a także z zapobieganiem oraz zwalczaniem zakażeń. Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie obsługiwana jest wyłącznie przez doświadczony i wysoko wykwalifikowanych pracowników. Każda pracująca w tej instytucji osoba posiada wymagane wykształcenie oraz kompetencje. Sanepid w Rzeszowie nadzoruje:

  • higienę środowiska
  • higienę pracy w zakładach 
  • higienę wypoczynku i rekreacji
  • warunki higieniczno - sanitarne, jakie powinien spełniać personel medyczny
  • warunki zdrowotne żywności
  • wykonywanie szczepień ochronnych
  • prowadzenie czynności wyjaśniających w celu wykrycia źródeł chorób zakaźnych

Liczba wyświetleń: 442




Wyszukaj dodatkowe informacje: